Ik rītu šī efektīgā blondīne steidz uz Centrāltirgu, savukārt pēcpusdienā – uz sporta klubu... Bet nav jau gluži tā, kā tev tikko izlikās ☺ Kāpēc? Lasi mūsu jaunākajā intervijā!

Baiba Pole ir kulinārijas raidījuma „Gatavo gudri” vadītāja TV24, kurā tiek gatavoti augstas klases veselīgie ēdieni, iekļaujoties pavisam nelielā budžetā. Savukārt pēcpusdienā no inteliģentās lēdijas efektīgos briļļu ietvaros pārtop īstā lauvenē legingos... jo treneres ampluā palīdz slīpēt citu dzīves... pareizāk gan teikt – augumus! 

Ar sava facebook palīdzību es vēlos... cilvēkus iedvesmot uzdrīkstēties! Uzdrīkstēties baudīt dzīvi, uzdrīkstēties variēt virtuvē, uzdrīkstēties padarīt savu ikdienu krāsaināku, sportiskāku un pilnveidīgāku! 

Mans rīts iesākas ar... glāzi ūdens, rīta kafiju (jā, tā ir mana bezierunu mīlestība un no tā nekaunos!) un kārtīgām brokastīm. Brokastis manā dzīves ritmā ir svarīgākā dienas maltīte – kā nekā, mana darba diena norit 10-15 stundu garumā. 

Panākums, ar kuru esmu lepna kā trenere... Pēdējo četru gadu laikā, trīs no manām superforšajām nodarbību apmeklētājām ir veikušas krasas pārmaiņas savā dzīvē. Vaicāsiet kādas? Tagad viņas ir fitnesa treneres, ar smaidu sejā un skaistu iedvesmu ievirzīt apkārtējos fitnesa pasaulē. Vai tas nav feini?

Trīs veselīgie must have „glābējprodukti” ledusskapī, no kuriem varu uzburt dažādas kombinācijas bez trieciena maciņam... Gārsas kotletes ar gārsas ingvera pesto. Ātri, lēti, sātīgi! Mīļie, gārsa ir pieejama šajā sezonā bez maksas katrā dārzā un laukā. 

Padoms no bērnības, pie kura pieturos savā dzīvē vēl joprojām... Biežāk saki paldies! 


Iedomājies, ka tu izlozē „Lieliskā auguma izslīpēšanas programmu no Baibas Poles”. Pretendentu vidū: 40 gadus jauna sieviete, kas sapņo sakārtot privāto dzīvi un beidzot satikt mīlestību; Un 17 gadus jauns neglītais pīlēns ar vēl nenoformētu pašvērtējumu, kas tiek klasesbiedru apcelts, taču viņai visa dzīve vēl ir priekšā. Kuru no viņām izvēlēsies, jo balva ir tikai viena? 

Uzskatu, ka balva nav motivators. Ikdienā 99% manos treniņos ir dāmas, kuru kompleksi un kritika pret sevi skaidrojamas ar pagātnes radītajām sekām. Svara samazināšana vai jaunas kurpes būs tikai īslaicīgs mierinājums. Primāri ir jāsakārto prāts! Ķermenis nav muļķis - kad prāts ir laimīgs, ķermenis ar to iet roku rokā. Es izvēlētos abas šīs dāmas, kuras trenētu vienā laikā. Kamdēļ? Tā būtu lieliska skola gan fiziskajai, gan emocionālajai pusei. Jauna vide un sajūtas dara brīnumus pat visbezcerīgākajās situācijās. 

Kas atrodams manā ledusskapī šorīt... Ābols, ingvers, siers ( jā, esmu traks siera mīlis), linsēklas, ķirbju sēklas, upeņu ievārījums. 

Mans iecienītākais veselīgais ēdiens... Gārsas kotletes, sojas gulašs un kičari. 

Pārbaudīta metode cīņā ar stresu... Sports, kas patiešām palīdz atslēgties! Labprāt velku kājās skrituļslidas un dodos pāris desmitus kilometru garā braucienā, sekss, kā arī labs ēdiens. Starp citu, šo sauc par Lācīša kapsulu: sports, labs ēdiens un sekss. ☺ Būsim laimīgi! 

Trūkums manī, ar kuru mūždien cīnos... Esmu nelabojama bulciņu mīle. Brīžiem šķiet, tās ar mani runā no skatloga. Kā arī siers, kas ir vājību vājība gadiem ilgi. 


Manas problemātiskās zonas... Neraugoties uz to, ka gadiem ejot, esmu iemācījusies savu ķermeni iemīlēt tādu, kāds tas ir, patreiz problemātiskā zona ir mugura. Tā tīņu gados ar skeitošanu tikusi pamatīgi dauzīta. Vajadzēja klausīt mammu un tik traki pa rampām nelēkāt! Rezultātā esmu kļuvusi patīkami atkarīga no ajurvēdas ķermeņa ieeļļošanas masāžām. Kas palīdz ne tikai iet staltu muguru, bet arīdzan nomierināt prātu.

Man ir laika mašīna. Un tikai viena lieta, ko es varētu no pagātnes atgriezt... vairāk izbaudīt bērnību, necenšoties ielēkt "pieaugušo'' dzīvē. 

Mans visnotaļ dīvainākais ieradums... 100x pirms gulētiešanas pārbaudīt vai ir aizslēgtas durvis. 

Mēneša atradums... topinambūrs, no kura var pagatavot gardas kotletes. 

Vieta, kuru apmeklēju visbiežāk... TV studija, Rīgas Centrāltirgus un fitness. 

Sports ir mana stihija, jo... tas dara mani laimīgu. Šis bumeranga efekts, ko gūstu, ir vienreizējs! 

Pēc 10 gadiem es... būšu laimīga sieva un mamma, vēl joprojām kaislīgs fitnesa entuziasts un vienkārši priecīgs cilvēks! 

Trakākais piedzīvojums manā dzīvē... Aizlidoju uz Marakešu ar 20 eiro kabatā darba meklējumos. 

Labākais ceļojums manā izpratnē... saule, jūra, gards ēdiens, labs vīns, kalni, mīļotais cilvēks. 

Bez sporta mani aizrauj... Dejošana... un jā, man patīk gatavot ēdienu... gardu un neparastu!

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.