Skriešana – sporta veids, kas ir pieejams katram. Lai sāktu skriet, speciāli palīgrīki nav nepieciešami: tik uzmauc kājās kedas un dodies ārā.

Bet lai sekotu līdzi savam progresam, palīgā nāk viedtālrunis. Attiecīgās programmas uzskaitīs savus rezultātus un iedvesmos milzu panākumiem.
Skriešana
5K Trainer

Programma pasaka priekšā, cik daudz jāskrien un kad var pāriet uz lēnāku gaitu, savukārt beigās sagatavos tevi garākām distacēm bez apžēlošanas... proti, atpūtas iespējas.

Ielādēt: Android un iOS

Run keeper

Viena no populārākajām aplikācijām. Ļauj precīzi nosaka tavas aktivitātes rādītājus: cik daudz esi noskrējis, nobraucis vai mērojis ar kājām, cik daudz laika tam ir veltīts un cik daudz kaloriju sadedzināts.

Turklāt ar šīs programmas palīdzību var klausīties mūziku, uzņemt treniņu bildes un sūtīt tās draugiem.

Ielādēt: Android и iOS.

Nike + Running

Šī programma seko līdzi tavām gaitām pateicoties viedtālrunī iebūvētam GPS. Pēc katra treniņa sadaļā „statistika” redzama noskrietā distance, temps, sadedzinātās kalorijas un mērotais ceļš kartē.

Ielādēt: Android и iOS.

Adidas miCoach Mobile

Par savu aplikāciju parūpējies arī Adidas. Tas ir orientēts uz personīgā treniņu plāna organizāciju un nodarbību statistiku. Pilnvērtīgai statistikai nepieciešami arī citi sporta aksesuāri no Adidas. Taču iesācējiem būs gana arī ar pamatfunkcijām.

Turklāt, šī aplikācija ir pieejama arī uz datora.

Ielādēt: Android, iOS, Windows Phone.

Endomondo Sports Tracker

Viena no vecākajām skriešanas programmām: tās pilnā versija laista klajā tieši pirms 10 gadiem, 2007.gadā. Aplikācija fiksē datus no vairākiem sporta veidiem, un nevis tikai skriešanu. Sarakstā iekļauta soļošana, riteņbraukšana, slēpošana, airēšana uc.

Android, iOS, Windows Phone.

Zombies, Run!

Savukārt šīs spēles-trenažiera būtība ir tajā, ka sportistam ir jābēg prom no virtuālajiem zombijiem un jāpilda uzdevumi, piemēram, jāglābj ievainotie. Tai pat laikā skriešana paātrinās līdz ar ienaidnieka pietuvošanos.

Zombiju spēle tiek panākta ar austiņu palīdzību, un caur skaņu sportists saprot, cik zombijs viņam tuvu un cik ātri ir jābēg.

Ielādēt: Android, iOS.

TrailMix

Šī aplikācija neuzskaita un neanalizē, tās mērķis ir padarīt treniņus patīkamākus. Programma piemeklē mūziku pēc tava skriešanas tempa.

TrailMix pielāgo mūziku, kas ņemta no tava paša pleilistes, tāpēc tev būs iespēja skriet ar iecienītāko mūziku vienā tempā un nevis tai pielāgoties.

Pagaidām pieejama tikai iOS, taču analogus, esam pārliecināti, nav nemaz tik grūti atrast arī Android.

Zostaw komentarz

Uwaga: komentarze muszą zostać zatwierdzone przed ich opublikowaniem.