Ja Muhameds neiet pie Kristapa Vildes, tad Kristaps nāk pie Muhameda. Ar Muhamedu, kā jūs paši sapratāt, mēs domājam visus Latvijas sliņķus. Jo fitnesa treneris, vegāns, modelis, fizioterapeits un fitnesa ceļojumu organizators (no pārskaitīšanas jau mute sausa) patiešām grib uzmotivēt sportiskām aktivitātēm visu Latviju, neatkarīgi no maciņa biezuma, tāpēc par baltu velti reizi nedēļā vada treniņus Grīziņkalnā. Bet kāda ir tava misija? 
Ar sava instagram palīdzību es vēlos... lai cilvēki tiek izglītoti gan par sportu, gan uzturu. Seko līdzi dažādiem pasākumiem, ko veidoju un kļūst aktīvāki un smaidīgāki kopumā. 

Mans rīts iesākas ar... ar glāzi silta ūdens, kam seko brokastis. 

Panākums, ar kuru esmu lepns kā treneris... lepojos ar katru savu klientu, sportistu un sasniegumu dzīvē. Man lielākais lepnums ir smaids sejā un paldies vārds, kas seko pēc paveiktā darba. 

Trīs (tikai trīs ☺) veselīgie must have „glābējprodukti” ledusskapī, ja finanses dzied romanses... noteikti tas ir tofu – produkts, no kura var pagatavot 1000 un 1 ēdienu. Burkāni – svaiga sula vienmēr nāks par labu. Kā pēdējo varētu minēt skābētos gurķīšus – tā nav tikai mana atkarība, bet arī vērtīgs produkts. 

Izcili sportisti no tagadnes vai pagātnes, ar kuriem labprāt iepazītos... vēlētos teleportēties pagātnē un smelties dzīves filozofiju no Muhameda Alī. No mūsdienu elkiem – Elliot Hulse, Phill Heath, bodybuilding tēvu Arnoldu Švarcnēgeru. Imponē viņu profesionālās gaitas un domāšanas veids. 

Iedomājies, ka tu izlozē „Lieliskā auguma izslīpēšanas programmu no Kristapa Vildes”. Pretendentu vidū: 40 gadus jauna sieviete, kas sapņo sakārtot privāto dzīvi un beidzot satikt mīlestību; Un 17 gadus jauns neglītais pīlēns ar vēl nenoformētu pašvērtējumu, kas tiek klasesbiedru apcelts, taču viņai visa dzīve vēl ir priekšā. Kuru no viņām izvēlēsies, jo balva ir tikai viena? Šāda situācija manā dzīvē jau ir bijusi. Es paņēmu abas meitenes un kopā sasniedzām mērķi. Balva ir balva, protams. 

Uzvarētājs ir viens. Slepeni gan paņēmu arī otru meiteni, kura bija gana motivēta, lai sasniegtu savu mērķi. 

Manā ledusskapī šorīt atrodams... čia sēklu pudiņš, svaigi spiesta burkānu sula, daudz zaļumu un dārzeņu, sojas piens, tofu un sojas “gaļas” gabaliņi, un vēl visādi citi gardumi. 

Iecienītākais veselīgais ēdiens... Salāti, kuri ir bagātināti ar visām uzturvielām. 

Pārbaudīta metode cīņā ar stresu... Labs miegs, masāža, relaksācija, sekss un ceļošana. Ja visu saliek kopā, tad smaids no sejas nepazudīs. 

Trūkums manī, ar kuru mūždien cīnos... No malas redzu, ka tādu ir daudz. Vairāk jau fakts, ka ir tik daudz idejas un mērķi, ko vēlos sasniegt, bet nespēju visiem pieķerties klāt produktīvi. 

Paver priekškaru: varbūt arī kādas problemātiskās zonas? ☺ Protams, ka ir. Tūlīt izklausīšos kā pusaudžu meitene, bet manas krūtis ir par mazu. Vienmēr esmu sapņojis par lielāku krūšu muskulatūru nekā tā ir tagad. 

Man ir laika mašīna. Un tikai viena lieta, ko es varētu no pagātnes atgriezt... Es atvestu pusaudžu sevi uz nākotni un parādītu, ka viss būs labi. Bērnībā ļoti atšķīros no citiem un katru dienu pārdzīvoju, ka neviens no maniem plāniem dzīvē neizdosies. Tas iedzen stresā un apātijā. 

Mans visnotaļ dīvainākais ieradums... Marinētie gurķīši. Tos varu kilogramiem ikdienā apēst. 

Mēneša atradums... Izklausīsies smieklīgi un tizli, bet jauni vingrinājumi, lai vēl labāk palielinātu krūšu muskulatūru.

Vieta, kuru apmeklēju visbiežāk... Svaru zāle un veikals.

Sports ir mana stihija, jo... Esmu kā haizivs. Ja atstājos, tad nomirstu.

Pēc 10 gadiem es... joprojām būšu aktīvs visā, ko daru. Būšu sasniedzis savus mērķus un izvirzījis jaunus. Varbūt arī uzkāpis Everestā, ko tik ļoti vēlos.

Zostaw komentarz

Uwaga: komentarze muszą zostać zatwierdzone przed ich opublikowaniem.